Szabályok

Részvételi szabályok

A jelentkezéseddel elfogadod a kurzus szabályzatát!
 1. A kurzus nyelve magyar, de a kiadott esetleges segédanyagok között lehetnek angol nyelvűek, ami a mobil platformok dokumentációjának természetéből is adódik.
 2. A kurzus két szakaszból áll. Az első szakasz mindenki számára nyitott, amely során feladatokat kell megoldani. A feladatokat az oktatók pontozzák és az elnyert pontok rangsora szerint hívjuk meg a résztvevőket a második szakaszra.
 3. A pontozás során a szerzett pontok száma nyilvános, azonban a pontok mennyiségével kapcsolatban fellebbezésnek helye nincs. A szervezők fenntartják a jogot a pontozási rendszer meghatározására és annak az eredményhirdetés előtti tetszőleges módosítására.
 4. A kurzuson az vehet részt, aki előzetesen jelentkezik.
 5. A kurzus bármelyik szakaszán a részvétel ingyenes.
 6. A kurzus második szakaszán a szervezők biztosítják a résztvevők étkeztetését.
 7. A kurzus második szakaszán a fővárosban történő közlekedést a résztvevőknek kell megoldaniuk.
 8. A kurzus második szakaszán legfeljebb 20 versenyzőt tudunk fogadni.
 9. A beadott megoldások tartalmát a szervezők megismerhetik. A szervezők a megoldásokat oktatási és demonstrálási céllal nyilvánosan bemutathatják, könyvben felhasználhatják.
 10. A feladatok szabadon továbbfejleszthetők, felhasználhatóak a kurzus nevének és honlapjának megemlítése mellett.
 11. A kiadott feladatokhoz tartozó beadási határidőket a feladatok kiírása tartalmazza, azokat szigorúan vesszük. A határidőn túli megoldást nem áll módunkban értékelni.
 12. A kurzus második szakasza júliusban, a nyári szünet idején kerül megrendezésre. Kérjük, hogy a megadott időpontban mindenki legyen készen arra, hogy eljöjjön.
 13. A második szakaszra meghívással lehet bejutni, az első szakasz során szerzett pontok alapján. Amennyiben egy meghívott mégsem tud eljönni, úgy automatikusan a következő legmagasabb pontot elérőt tudjuk fogadni.
 14. A kurzusról kép és hangfelvétel készül, melyet a szervezők és a kurzus szervezésében közreműködő szervezetek szabadon felhasználhatnak saját honlapjukon a kurzussal kapcsolatos hivatkozásként, illetve a jövőbeli promótálásban. A felvételek kezelése során a GDPR irányelvei szerint járunk el, ellenszolgáltatásra a szervezők nem kötelezhetőek.
 15. A kurzuson való részvétel előtt valamennyi jelentkező (illetve szülő/gondviselő) írásban nyilatkozik, hogy a fenti feltételeket elfogadja. Továbbá nyilatkozatot tesz arról, hogy a laborszabályzatot, valamint a szakmai partner(ek) szabályzatait betartja.

Adatkezelési irányelvek

A PontVelünk program és a CodeCamp adatkezelési szabályzatát itt találod meg.